Koreai instant paradicsom

Гастрономъ

A recepthez

A koreai instant paradicsom egy csodálatos előétel, amely határozottan tetszeni fog azoknak, akik szeretik a „forrón”. És a legjobb az egészben, hogy receptünkhöz nincs szükség a gyümölcs hőkezelésére! A paradicsomot egyszerűen félbe vagy nagy szeletekre vágjuk, majd csípős paprikaöntettel elkevert üvegbe tesszük. Egyébként ő a felelős a koreai hideg rágcsálnivalók kifogástalan megőrzéséért egész héten. Bár az ilyen paradicsomok általában egyszerűen „nem élnek” olyan sokáig, hiszen ha nem is egy nap, de két nap alatt megeszik.

Bonyolultság: átlagos Kalória: 119,30 kcal/adag Adagok: 1 Főzés: 30 perc Hozzáadás. idő: 12 óra Használt: 1,65 g/6,88 g/12,60BefőzésKoreai konyhaÜresFalatozásVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZközepes méretű szilvás paradicsom – 2 kg édes paprika – 2 db csípős paprika – 2 db fokhagyma – 2 fej kapor – 2 szál petrezselyem – 2 szál étkezési ecet (9%) – 100 ml finomított növényi olaj – 100 ml cukor – 100 g só – 50 g Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Készítsen elő egy üveget és egy műanyag vagy csavaros kupakot a paradicsomhoz. Mossa le alaposan mosogatószerrel és öblítse le. Bármilyen kényelmes módon sterilizálja. Hagyja teljesen megszáradni.

2. lépés

Fűszeres paradicsomöntetet készítünk. Mossa meg és szárítsa meg az édes paprikát. Vágjuk hosszában félbe, távolítsuk el a hártyát és a magokat. A csípős paprikát megmossuk, szárát eltávolítjuk. Hámozzuk meg a fokhagymát. Mossa meg a kaprot és a petrezselymet, majd szárítsa meg jól.

3. lépés

Tegye át az édes és csípős paprikát, valamint a fokhagymát egy finom rácsos húsdarálón egy tálba. Vágja fel a zöldeket. Adjuk hozzá a tálhoz. Adjunk hozzá sót és cukrot, öntsünk ecetet és növényi olajat. Keverjük össze alaposan.

4. lépés

Mossa meg és szárítsa meg a paradicsomot. Hosszában félbevágjuk. Távolítsa el a szárak tövét. Tegyünk 3 evőkanál forró öntetet az előkészített üveg aljába.

5. lépés

Ezután tegyük a paradicsomot az üvegbe, felváltva a csípős paprikaöntettel. Fedjük le szoros fedővel (ne tekerjük fel!) Tedd tálba, és tedd hűtőbe 12 órára.

6. lépés

Vegye ki az üveget a hűtőszekrényből, és fordítsa meg. A paradicsom felső rétege fogyasztható. A maradékokat még 12 órára hűtőbe tesszük, hogy az alsók is bepácolódjanak. A koreai paradicsom 5-7 napig tárolható.

MEGJEGYZÉS A GAZDASÁGI SZÁMÁRA

A koreai paradicsom kiválóan alkalmas minden ünnepi asztalra, például újévkor. De mivel egy ilyen snack nem tart sokáig, csak közvetlenül az ünneplés előtt készítse el, néhány nappal korábban. A koktélparadicsom tökéletes alapanyag.

AMEGYÉB

A koreai paradicsom receptjében beállíthatja az erős paprika mennyiségét saját belátása szerint. Vannak, akik szívesebben távolítják el a magokat, mert hihetetlenül forró ízt hoznak létre.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024