Töltött paradicsom és cukkini növényi szósszal

Гастрономъ

A recepthez

Paradicsommal és darált hússal töltött cukkini. És mindezt illatos növényi szószban sütjük Maheev Paradicsom ketchuppal. Nagyon finom, lédús és gyönyörű!

Bonyolultság: átlagos Adagok: 2 Főzés: 50 perc Hozzáadás. idő: 30 percSütőSütésVacsoraVacsoraFalatozásFőételVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZcukkini 1 db paradicsom 2 db darált hús (hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, fűszernövényekkel) 100 gr sajt 100 grluk 1 sárgarépa 1 db fokhagyma 2 szárzeller 1 levélnyél chili ízlés szerint Maheev Paradicsom ketchup 3 evőkanál só cukor babér fekete bors Súly- és bors táblázat intézkedéseket FŐZÉSI RECEPTSoha nem fakuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A cukkinit egyforma hordókra vágjuk. A pépet kanállal kikanalazzuk úgy, hogy az alját meghagyjuk. Kapsz egy pohár cukkinit. Só és bors belül.

2. lépés

Válassza ki a paradicsomot méretének megfelelően. Vágja le a paradicsom tetejét, távolítsa el a magokat és a levét.

3. lépés

Ízlés szerint darált húst készítünk. Nálam sertés- és marhahús keveréke van, hagymával, fokhagymával és friss fűszernövényekkel. A paradicsomos-cukkinit megtöltjük darált hússal.

4. lépés

Az apróra vágott hagymát, fokhagymát, sárgarépát, chili paprikát és zellert puhára pirítjuk. Adjuk hozzá a cukkini pépet is a zöldségekhez. Add hozzá a paradicsom ketchupot #Maheev. Hígítsuk fel a szószt forró vízzel. Sózzuk, adjunk hozzá egy csipet cukrot, babérlevelet. Pároljuk további három percig.

5. lépés

A zöldségszószt és a töltött paradicsomot és a cukkinit sütőedénybe tesszük. 190 fokon 40-50 percig sütjük.

6. lépés

10 perccel a sütés vége előtt szórjuk meg az edényt reszelt sajttal.

MEGJEGYZÉS A GAZDASÁGI SZÁMÁRA

A darált hús lehet csirke vagy pulyka. Fűszerek és fűszerek ízlés szerint.

HASZNOS TANÁCSOK

Azonnal válassza ki a cukkini és a paradicsom méretét.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024