Site icon Népszámlálás 2024

Szendvics tonhalral és uborkával

A recepthez

Valószínűleg ez a legegyszerűbb tonhal szendvics – és mégis az egyik legfinomabb. Nem kell semmit sem sütni, sem sütni, sem felverni. És csak az uborkát kell feldarabolni!

Bonyolultság: könnyen Kalória: 658,41 kcal/adag Adagok: 1 Főzés: 20 perc Használt: 47,05 g/30,91 g/44,71Nincs hőkezelésReggeliVacsoraVacsoraFalatozásHOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZ2 db szendvicskenyér 1 doboz tonhal – saját levében vagy olajában, 175 g 1 kis uborka 2-3 ek. l. lágy tejszín vagy túró 1 tk. mustár magvakkal 2 tk. majonéz só frissen őrölt fekete bors Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A tonhal szendvics elkészítéséhez a tonhalat lecsepegtetjük. A halat villával morzsoljuk össze.

2. lépés

Keverjük össze a mustárt a krémsajttal, borsozzuk, adjuk hozzá a tonhalat, keverjük össze.

3. lépés

Az uborkát vékony szeletekre vágjuk, és sózzuk.

4. lépés

A kenyérszeleteket az egyik oldalukat megkenjük majonézzel. Egy darabra tegyük a sajtos tonhalat, a tetejére uborkaszeleteket.

5. lépés

Fedjük le a második darabbal, nyomjuk le és vágjuk átlósan ketté. Azonnal tálaljuk, vagy csomagoljuk be és vigyük magunkkal munkába vagy iskolába.

AMEGYÉB

Ezt a tölteléket bármilyen más típusú kenyérből készült szendvicsekhez használhatja: Darnitsky, Borodinsky, ciabatta, bagett. Pita kenyérre vagy tortillára tett tekercs töltelékének is alkalmas.

Exit mobile version