Szendvics marhasülttel és uborkával

A recepthez

Íme a megfelelő alternatíva a kolbászos szendvicsekhez! Gyerekkorától kezdve szoktasd a gyermekedet a valódi ételekhez, és ne a helyettesítőkhöz, és egyúttal abba is hagyod az evést. Egy bélszínből készült marhasült 20-25 szendvicshez elegendő.

Bonyolultság: könnyen Adagok: 2 Főzés: 10 perc Hozzáadás. idő: 8 óraSütőSütésReggeliVacsoraDélutáni uzsonnaFőételVegetarianizmusGyermek menüPiknikHOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ2 db baguette vagy ciabatta, 8-10 cm hosszú, krémes nyers uborkaA marhasülthez:1 marhabélszín, 1,2 kg súlyú 3-4 gerezd fokhagyma 2-3 szál kakukkfű olívaolaj, só, frissen őrölt fekete bors Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A marhasültet előző nap elkészítjük. A bélszínt megtisztítjuk, eltávolítjuk az összes filmet, és bedörzsöljük sóval és borssal. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymagerezdeket és a kakukkfű ágakat.

2. lépés

A húst minden oldalról alaposan süssük aranybarnára, majd csomagoljuk be fóliába. Helyezze a marhasültet egy tepsire, és tegye a 250 °C-ra előmelegített sütő közepébe.

3. lépés

Azonnal csökkentse a hőmérsékletet 350 °F-ra, és addig pörkölje a sültet, amíg el nem éri a kívánt készséget, 10-18 percig. Fóliában teljesen kihűtjük, a húst tányérra tesszük.

4. lépés

Csomagolja ki a kihűlt marhasültet, és helyezze a fedélzetre. Vágja a húst vékony darabokra – mindegyikhez 3-4 darabra lesz szüksége (a maradék marhasültet csomagolja be fóliába, és legfeljebb 5 napig tárolja a hűtőszekrényben). Az uborkát is vékonyan felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.

5. lépés

A kenyérdarabokat vízszintesen, de ne egészen vágjuk fel, hogy úgy tudja kinyitni, mint egy könyvet. A belsejét megkenjük krémsajttal.

6. lépés

Az uborkát és a marhasült szeleteket a kenyérre helyezzük, enyhén lenyomkodjuk és tálaljuk.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024