Spenót, uborka, őszibarack és gyömbér turmix

A recepthez

A spenót-, uborkás-, őszibarack- és gyömbéres turmix remek alternatívája az édes gyümölcsleveknek és szénsavas gyümölcsitaloknak. A koktél összetevői magukért beszélnek. A natúr joghurt összetételében támogatja a bél mikrobiotáját. Az uborka, amely nemcsak 90 százalékban vízből áll, hanem megfelelő mennyiségű B-, C-vitamint, káliumot, foszfort, magnéziumot, nátriumot és kalciumot is tartalmaz, amelyek fontosak az ember számára. A spenótot pedig általában a zöldkirálynak és az ehető zöldek vezetőjének tartják tápanyag-, növényi fehérje- és rosttartalom tekintetében. Az őszibarack kellemesen édes ízével és a gyömbér enyhe csípősségével a turmix cukormentes, alacsony kalóriatartalmú, ugyanakkor rendkívül tápláló. Készítsen turmixot turmixgéppel, és igya meg egész nap, és a rendszeres használat után „előtte” és „utána” érezni fogja a különbséget általános közérzetében.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 146,00 kcal/adag Adagok: 2 Főzés: 5 perc Használt: 8,06 g/3,56 g/20,81KeverőgépItalVegetáriánus: LactoVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ2 őszibarack 1 uborka 100 g spenót 2 cm friss gyömbér 200 g natúr joghurt ásványvíz jég Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Az őszibarack-, uborkás-, spenót- és gyömbéres turmix elkészítéséhez az őszibarackot feldaraboljuk. A gyömbért meghámozzuk és apróra vágjuk. Az uborkát felszeleteljük, és pár szeletet hagyunk a tálaláshoz.

2. lépés

Keverjük össze az összes turmix hozzávalót, és turmixoljuk össze. Adjunk hozzá ásványvizet a kívánt vastagságig, és öntsük poharakba. Díszítsük uborkával és tálaljuk jéggel.

MEGJEGYZÉS A GAZDASÁGI SZÁMÁRA

A turmixodba tehetünk egy kis friss mentát. Joghurt helyett kefirt vegyen. Vagy készítsen egy italt ásványvízből kis mennyiségű frissen facsart citromlé hozzáadásával.

HASZNOS TANÁCSOK

A spenótból, uborkából, őszibarackból és gyömbérből készült turmix tökéletes az egynapos böjtnapokra, és része lehet egy tisztító és általános egészséget, valamint a szervezetet erősítő programnak.

AMEGYÉB

100 g-onként: fehérjék 1,54 g (1,93% DV)

• zsírok 0,92 g (1,02%)

• szénhidrát 4,81 g (2,86%)

• kcal 30,96 (1,72%)

• nátrium 21,20 mg (1,46%)

• összes cukor 3,48 g (6,96%)

• EFA 0,53 g (2,65%)

• élelmi rost 0,75 g (2,50%)

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024