Saláta sóskával és paradicsommal

Гастрономъ

A recepthez

A sóskával és paradicsommal készült saláta élénk színekkel, az ízlelőbimbók pedig érdekes érzésekkel gyönyörködteti a szemet: az édes koktélparadicsom és a fűszernövények kellemes savanyú kombinációja senkit sem hagy közömbösen. Nos, ez az étel szó szerint 10 perc alatt elkészül, a termékek előfeldolgozásával együtt, ami szintén jó hír. Vegyünk paradicsomot és sóskát, mossuk meg, aprítsuk fel, keverjük össze egy nagyon egyszerű olívaolajjal és mustárral. Voila! A sóska- és paradicsomsalátát pedig ne felejtsd el fenyőmaggal kiegészíteni: finom állagot adnak az ételnek!

Bonyolultság: könnyen Kalória: 129,58 kcal/adag Adagok: 4 Főzés: 10 perc Használt: 1,83 g/11,68 g/4,62Nincs hőkezelésVacsoraVacsoraSalátaVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusPiknikHOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZsóska 200 g koktélparadicsom 200 g fenyőmag 1 evőkanál olívaolaj 2 ek fokhagyma 1 db mustár 1/2 tk só bors Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem fakuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Készítsen elő minden hozzávalót a salátához. Mossa meg és szárítsa meg a sóskát. Vágja le a szárakat. A leveleket csíkokra vágjuk és egy salátástálba tesszük. A koktélparadicsomokat megmossuk és félbevágjuk. Hozzáadjuk a sóskához a dióval együtt.

2. lépés

Készítsünk salátaöntetet. Ehhez öntsön olívaolajat egy tálba. Add hozzá a mustárt és a préselt fokhagymát. Só és bors ízlés szerint. Keverék.

3. lépés

Az elkészített öntetet a salátára öntjük. Hagyja a salátát 10 percig szobahőmérsékleten, majd tálalja. Bármilyen fűszeres fűszernövény levelével díszíthetjük.

HASZNOS TANÁCSOK

Mielőtt a fenyőmagot hozzáadná a sóskával és paradicsommal készült salátához, száraz serpenyőben süsse illatosra. Tegye ezt alacsony lángon, gyakran keverje meg, nehogy megégjen.

AMEGYÉB

A sóskával és paradicsommal készült salátához hozzáadhat szeletelt uborkát: az étel kifejezettebb frissítő ízt kap. Ha nagyok, távolítsa el a magokat és a bőrt.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024