Saláta avokádóval, vörös hallal és uborkával 15 perc alatt

A recepthez

Vannak vendégek a küszöbön? Készítsen salátát avokádóval, vörös hallal és uborkával 15 perc alatt! Higgye el, egyáltalán nem hazudunk: pontosan ennyi idő alatt elkészíti ezt a csodálatos ételt. Egyébként megjegyezzük, hogy az avokádó, az uborka és a lazac kombinációja a salátában olyan sikeres, hogy nem csak egy ilyen előételben használható. Például kenje meg a pürét, ennek az ételnek az alapját az enyhén pirított kenyérre, és tegyen rá halszeleteket. Vagy vágd kockákra a saláta összes hozzávalóját, és ízesítsd kevés citromlével elkevert olívaolajjal. Igaz, véleményünk szerint a puffos változat sokkal reprezentatívabbnak tűnik, így az avokádós, vörös halas és uborkás saláta bármilyen szintű ünnepi asztalra kerülhet.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 357,29 kcal/adag Adagok: 6 Főzés: 15 perc Használt: 14,73 g/29,81 g/8,38SalátaVegetarizmus: PescetarizmusVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 6 ADAGHOZ350 g füstölt vagy enyhén sózott lazacfilé 3 avokádó 1 ek. l. citromlé 1 kis fehér hagyma 2 közepes uborka 5 szál kapor só, frissen őrölt fekete bors mikrozöldek díszítéshez Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Vágja fel az avokádót salátához vörös hallal, fordítsa el a felét különböző irányba, távolítsa el a magját. A pépet kanalazzuk ki egy kanállal, és tegyük egy turmixgépbe, öntsük bele a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, és simára daráljuk.

2. lépés

Hámozzuk meg és magozzuk ki az avokádóval és vörös hallal készült saláta uborkát, és vágjuk nagyon apróra. A hagymát megpucoljuk és nagyon apró kockákra vágjuk. A kaprot apróra vágjuk.

3. lépés

Adjunk hozzá apróra vágott fehér hagymát, kaprot és friss uborkát az avokádópüréhez. Egy villával alaposan keverjük össze. Felhasználásig hűvös helyen hagyjuk (hűtőbe is tehetjük).

4. lépés

A salátához való füstölt vagy enyhén sózott lazacfilét nagyon apró kockákra vágjuk. Vigyázzunk, nehogy apró csontok legyenek (a hal szeletelésekor távolítsuk el).

5. lépés

A tányérokra 6-8 cm átmérőjű tálalókarikákat helyezünk, az aljára simítjuk az avokádópüré felét. A következő rétegbe helyezzük a vörös halat, majd ismét pépesítsük az avokádót. Fedjük le a karikákat filmmel, és távolítsuk el az előételt, mielőtt a hűtőszekrénybe tesszük.

6. lépés

Tálalás előtt óvatosan távolítsa el a fóliát és a tálalókarikákat az avokádó, vörös hal és uborka saláta minden adagjáról. Az uzsonna mikrozölddel díszíthető.

HASZNOS TANÁCSOK

Az avokádós, vöröshalas és uborkás salátát a receptben javasolt módon adagonként is elkészíthetjük, vagy a hozzávalókat egy nagy lapos tányérra helyezhetjük, snack sütemény formájában, a sütőlap rugós tepsijének falát használva. szükséges átmérő.

AMEGYÉB

Az avokádós, vörös halas és uborkás saláta mindössze 15 perc alatt elkészíthető, de legalább fél órát hűtőben kell tartani: finomabb lesz. De ezalatt az idő alatt könnyedén megteríthetsz és elkészíthetsz még egy, vagy akár két gyorsételt!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024