Burger füstölt hússal, ecetes uborkával és fűszeres szósszal

A recepthez

Valószínűleg a legkedveltebb kiadós nassolnivaló a hamburger ropogós zöldségekkel és pikáns Spicy szósszal. Ezt a szószt pedig Makheev Olive majonézből fogom elkészíteni.

Bonyolultság: könnyen Adagok: 1Nincs hőkezelésAmerikai konyhaFalatozásSzósz, öntetVegetarianizmusBuli, büféGyermek ünnepHOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZhamburgerzsemle 1 füstölt hús (csülök) 2-3 szelet lilahagyma 2 karika ecetes uborka 3-4 szelet chili ízlés szerint sajt tányérokban 1 salátalevél 1 db Maheev olíva majonéz 2-3 ek Sriracha szósz 0,5 tk fokhagyma 1 fog cukor citromlé Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A fűszeres szószhoz keverjük össze a #Maheev Olive majonézt csípős szósszal, nyomjunk ki egy gerezd fokhagymát. Keverék.

2. lépés

A zsemlét felvágjuk, a szeleteket egy serpenyőben megpirítjuk. Megkenjük az elkészített szósszal.

3. lépés

A hamburger töltéséhez forró füstölt csülköt használtam. Amúgy mi magunk füstöltünk :)) A hagymát és a chili paprikát vékonyan felszeleteljük. Sózzuk, megszórjuk cukorral és meglocsoljuk citromlével. Vékonyra szeleteljük az ecetes uborkát.

4. lépés

Összeállítjuk a hamburgert. Fél zsemle fűszeres szósszal, salátával, füstölt hússal, sajttal, uborkával, hagymával és chilis keverékkel, a zsemle másik felével.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024