Site icon Népszámlálás 2024

Sertés kebab sárgabarackkal és paradicsommal

Гастрономъ

A recepthez

A sárgabarack és a koktélparadicsom segít a sertéskebab lédúsabbá és élénkebb színében, ízében és aromájában. A tűzön sült sárgabarack étvágygerjesztő édes kéreggel, csípős chilivel és a sertéshúshoz használt koktélparadicsom savanyúságával egy szokatlan kulináris lépés, amelyet mindenki értékelni fog.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 410,00 kcal/adag Adagok: 4 Főzés: 30 percFőételHOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZsovány sertéshús – 250 g koktélparadicsom – 8 db kajszibarack – 4 db.A páchoz:piros chili paprika – 1/2 hüvely citromlé – 1/2 teáskanál oregánó – 2 szál olívaolaj – 8 ek. l. fokhagyma – 2 gerezd zöldhagyma – 2 szál kakukkfű – 2 szál balzsamecet – 2 evőkanál. l.rozmaring – 2 szál frissen őrölt fekete bors Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A páchoz apróra vágjuk a zöldhagymát, a chilit (eltávolítjuk a magokat és a fehér hártyákat) és a fűszernövényeket, összekeverjük a pác többi hozzávalójával.

2. lépés

Vágja félbe a sárgabarackot, távolítsa el a magját, és mindegyik felét vágja újra ketté.

3. lépés

A húst 2-3 cm-es kockákra vágjuk, és 15 percig állni hagyjuk.

4. lépés

Húst, paradicsomot, sárgabarackot fűzzünk nyársra; Folyamatosan forgatva grillezzük 6-8 percig. A kész kebabot tányérra tesszük, és ráöntjük a maradék pácot.

Exit mobile version