Koreai uborka

A recepthez

A koreai sárgarépa-uborkasalátának az a ragyogó fűszeres íze van, amelyet a sós ételek minden rajongója szeret. Te vagy az? Mindenképpen próbálja ki ezt a receptet a gyakorlatban. A koreai stílusú uborka egyszerűen és meglehetősen gyorsan elkészül, ha nem veszi figyelembe a pácolási időt. Vágjuk fel, keverjük össze reszelt sárgarépával és fokhagymával, nyomjuk át, ízesítsük ecettel, olajjal, cukorral és fűszerekkel. Nos, akkor be kell tenni a koreai stílusú uborkát a hűtőszekrénybe, és várni kell néhány órát, amíg a hozzávalók átitatódnak az öntetben.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 179,17 kcal/adag Adagok: 6 Főzés: 20 perc Hozzáadás. idő: 5 óra Használt: 2,24 g/10,14 g/19,45Nincs hőkezelésKoreai konyhaÜresSalátaVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusGyermek menüHOZZÁVALÓK 6 ADAGHOZfriss uborka – 1 kg sárgarépa – 250 g fokhagyma – 6 gerezd cukor – 60 növényi olaj – 60 ml étkezési ecet (9%) – 60 ml só – 25 g fűszerek koreai sárgarépához só és cukor nélkül – 3 g Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Készítse elő az összes hozzávalót. A friss uborkát megmossuk és törölközővel szárítjuk. Vágja le a végét. A gyümölcsöket nem túl vastag szeletekre vagy karikákra vágjuk.

2. lépés

Hámozzuk meg és mossuk meg a sárgarépát. Speciális reszelőn lereszeljük a koreai sárgarépát. Hámozzuk meg a fokhagymagerezdeket, és nyomjuk át egy speciális présen. Keverje össze a sárgarépát és az uborkát egy nagy tálban.

3. lépés

Az öntethez keverje össze a cukrot, a növényi olajat, az ecetet és a koreai sárgarépa fűszereit. A kapott keveréket öntsük az uborkára, a sárgarépára és a fokhagymára. Fedjük le a tál tetejét fóliával, és tegyük hűtőbe 5-6 órára.

HASZNOS TANÁCSOK

Tálalás előtt a koreai stílusú uborkát kiegészíthetjük vékonyra szeletelt hagymával vagy lilahagymával, amelyet előzőleg almaecetben pácoltunk.

AMEGYÉB

Az elkészített koreai uborkát egy tiszta, megfelelő méretű üvegbe öntjük, és műanyag fedéllel zárjuk le. Így egy hétig vagy még tovább is elállnak a hűtőben.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024