A napfogyatkozási folyosó 2024 szeptemberében kezdődött: miért veszélyes és mit ne tegyünk

Szeptember közepén a napfogyatkozások veszélyes folyosója kezdődik, amikor jobb, ha nem kezdünk új dolgokba.

Eclipse folyosó 2024 – mit ne tegyünk / UNIAN kollázs, fotó ua.depositphotos.com

Amikor a Nap, a Föld és a Hold egy vonalba kerül, olyan jelenségek lépnek fel, mint a nap- vagy holdfogyatkozás. Az asztrológiában ezeket a jelenségeket minden vállalkozás számára kiszámíthatatlannak tekintik. A két napfogyatkozás közötti időszakot pedig fogyatkozási folyosónak nevezik.

Mi az a napfogyatkozási folyosó

A fogyatkozási folyosó két egymáshoz közel eső fogyatkozás közötti időszak. Az asztrológiában ezt az időt különlegesnek, minden ember számára sorsdöntőnek tartják. Ezekben a hetekben szorosan figyelemmel kell kísérnie tetteit, mert nagy jelentőséggel bírnak majd.

Mikor van a napfogyatkozási folyosó 2024 szeptemberében, és miért különleges?

Megkezdődik az őszi napfogyatkozás folyosója szeptember 18. Ezen a napon teljes holdfogyatkozás lesz a Halak jegyében. A szeptember 18-i holdfogyatkozás kijevi idő szerint 3 óra 41 perckor lesz látható, és látható lesz Európában (beleértve Ukrajnát), Afrikában, Dél- és részben Észak-Amerikában.

A folyosó véget ér október 2 gyűrű alakú napfogyatkozásban. Csúcspontja kijevi idő szerint 20:46-kor lesz, de csak Dél-Amerikából figyelhető meg.

Olvassa el még:

A szeptemberi napfogyatkozás folyosója sikeres lesz a szerelmi kapcsolatok számára. A másik fele nagyra értékeli a romantikus cselekedeteket, a törődést és a bókokat. Azonban minden negatív szót sokáig emlékezni fognak, ezért a szerelmesek közötti veszekedést nem szabad megengedni.

A folyosó első hete, szeptember 25-ig sikeres lesz a monetáris és szakmai szféra számára. Szeptember 26-tól október 2-ig pedig jobb időt szánni a családra és a pihenésre.

Mi történik az emberrel a napfogyatkozási folyosón / fotó pixabay.comMi történik az emberrel a napfogyatkozási folyosón / fotó pixabay.com

Mit ne tegyünk a napfogyatkozás folyosóján

A napfogyatkozások közötti időszakban megnő a kudarcok, veszekedések, hisztériák és különféle sérülések veszélye. Ezért rendkívül óvatosan kell eljárni. Ne sértse meg a biztonsági szabályokat, ne emeljen nehéz tárgyakat, próbálja meg elkerülni a konfliktusokat.

Nem léphet be a napfogyatkozás folyosójába:

  • konfliktusokba keveredni és provokációkat folytatni;
  • dicsekszik;
  • megbízni az idegenekben;
  • fontos döntéseket, alapvető változtatásokat hozni (költözés, foglalkoztatás);
  • kölcsönöket igényelni.

Általában a jövőbeni bajok elkerülése érdekében jobb ezt az időszakot nyugodtan tölteni.

Mit tehetsz a 2024-es napfogyatkozási folyosón?

A szeptember 18-tól október 2-ig tartó időszak kedvez a spirituális gyakorlatoknak és az önfejlesztésnek. Érdemes befejezni a befejezetlen feladatokat, leküzdeni a félelmeket és a rossz szokásokat, megtanulni kontrollálni az érzelmeket. Új barátokat szerezhet, és helyreállíthatja a régi kapcsolatokat. Jó alkalom ez a pihenésre, utazásra, főleg kellemes társaságban.

Önt is érdekelhetik a hírek:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024