Pite sonkával, paradicsommal és bazsalikommal

Мой магнит

A recepthez

Sonkás, paradicsomos, bazsalikomos pite a „gyorsan” sorozatból, mert kész tészta töltelékből készül. És ez nagyon kényelmes: időt és energiát pazarol, ha bármelyik szupermarketben mindig van finom fagyasztott tészták választéka. A pite kinézete pizzára vagy quiche-re emlékeztet. Mindazonáltal bárminek is nevezzük, az íze a lényeg, ami határozottan nem rosszabb sem az olasz, sem a francia péksüteményeknél. Csak az a helyzet, hogy egy sült lepénynél, amelyre a reszelt sajt „kupakja” alatt sűrűn felszeletelt sonkát és paradicsomszeleteket helyeztek el, elfelejtheti az ebédet, amit annyit ettél, és azonnal elfogyaszthatja. délutáni uzsonna. Ez a kiadós pite tökéletes reggelire is. És mindig öröm sütni a vendégeknek – senki sem fogja visszautasítani.

Bonyolultság: átlagos Kalória: 653,13 kcal/adag Adagok: 5 Főzés: 40 perc Használt: 17,57 g/45,97 g/41,64VacsoraDélutáni uzsonnaVacsoraPékségVegetarianizmusBuli, büféHOZZÁVALÓK 5 ADAGHOZÉlesztőmentes leveles tészta 500 gSonka 300 gParadicsom (paradicsom) 3 db.Friss bazsalikom 6 ágparmezán sajt 30 gcsirke tojás (sárgája) 1 dbMustár 1 evőkanál.Olívaolaj 3 evőkanál.megkóstolniŐrölt fekete bors megkóstolni Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

A tésztát előre felolvasztjuk. Nyújts ki egy sütőpapírt, és tedd egy tepsire.

2. lépés

A paradicsomot vastag szeletekre vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A sajtot finom reszelőn lereszeljük.

3. lépés

A tésztát megkenjük mustárral, ráhelyezzük a paradicsomot, borsozzuk és enyhén sózzuk. Ezután tedd ki a sonkát.

4. lépés

A bazsalikom leveleket válasszuk el a szárától. A sonkás paradicsomra szórjuk a bazsalikomot és a parmezán sajtot.

5. lépés

Meglocsoljuk olívaolajjal, megkenjük a pite széleit sárgájával, és 200°C-ra előmelegített sütőbe toljuk. 20-25 percig sütjük. Tálalás előtt hagyjuk állni a tortát, és díszítsük bazsalikommal.

AMEGYÉB

100 g-ban: fehérjék 9,04 g (11,30% napi érték) • zsírok 24,16 g (26,84%) • szénhidrátok 22,07 g (13,14%) • kcal 340,38 (18,91 ). ). %) • nátrium 561,85 mg (38,75%) • teljes cukor 1,38 g (2,76%) • EFA 6,11 g (30,55%) • élelmi rost 1,52 g (5,07 ) ) %)

HASZNOS TANÁCSOK

Ezenkívül ízlés szerint hozzáadhat hozzávalókat a sonkával és paradicsommal készült pitéhez – mozzarellát, olajbogyót, kaliforniai paprikát vagy gombát – a változatosság és a nagyobb jóllakottság érdekében.

MEGJEGYZÉS A HOSTESSNÉZ

A leveles tésztában az a nagyszerű, hogy nem kell hozzá egy tapasztalt pék tudása. Az ilyen pékárukat pedig azzal töltheted, amivel csak akarod. Készítsen tortát bármilyen töltelékkel ennek a receptnek az alapján.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024