Paradicsom saláta zöldségekkel télre

A recepthez

A téli paradicsomsaláta zöldségekkel csodálatos étel minden napra és az ünnepi asztalra. Ez a saláta önálló nassolnivalóként vagy hús-, szárnyas- vagy hal köretként is tálalható. Az illatos zöldségek mindenkinek tetszeni fognak. És egy ilyen saláta elkészítése meglehetősen egyszerű. A lényeg az, hogy ne egyen mindent egyszerre – nagyon finomnak bizonyul!

Bonyolultság: könnyen Kalória: 98,74 kcal/adag Adagok: 40 Főzés: 9 óra Hozzáadás. idő: 25 perc Használt: 2,38 g/5,23 g/10,42BefőzésÜresFalatozásVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 40 ADAGHOZ4 kg paradicsom 1 kg hagyma 1 kg sárgarépa 1 kg édes pirospaprika 300 g petrezselyemgyökér ¾ csésze só 1 csésze növényi olaj 15 szemes fekete bors 5 babérlevél Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Hámozzuk meg a hagymát, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a kaliforniai paprikát. A hagymát karikákra, a paradicsomot karikákra, a paprikát csíkokra vagy karikára vágjuk, a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret durva reszelőn lereszeljük.

2. lépés

Helyezze a zöldségeket egy nagy tálba. Adjunk hozzá sót és keverjük össze. Hagyja 8-10 órán át hűvös helyen, kis súllyal lenyomva (például tegyünk egy nagy tányért és egy üveg vizet).

3. lépés

Szűrjük le a levét, és tegyük a tűzre a zöldségeket. Adjunk hozzá növényi olajat, borsot és babérlevelet, forraljuk fel, és keverés közben főzzük 30 percig.

4. lépés

Helyezze a forró salátát sterilizált literes üvegekbe, és tekerje fel a fedőt. Helyezze az üvegeket fejjel lefelé, fedje le takaróval, és hagyja teljesen kihűlni.

MEGJEGYZÉS A HOSTESSNÉZ

Téli zöldséges paradicsomsalátához csak jó minőségű zöldségeket válasszunk. Ha azt látja, hogy egyes gyümölcsök romlásnak indultak, ne tegye be őket a készítménybe. Még akkor is, ha kicsi az elváltozás, és úgy tűnik, hogy a sérült terület kivágható! Jobb, ha ezt a zöldséget hagyományos körethez adjuk.

AMEGYÉB

A felbontott konzerveket csak hűtőszekrényben szabad tárolni. A maximális tárolási idő 5 nap. Ezek után nem biztonságos a nyitott konzerv fogyasztása. Vigyázz az egészségedre!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024