Paradicsom almával télre

A recepthez

Finom íz, amely minden ínyencséget meghódít – ezek a paradicsom és az alma télire. Ha egy paradicsomkonzervhez almaszeleteket ad, friss, gyümölcsös és enyhén édes ízt ad. Az ínyenc ételek szerelmesei minden bizonnyal értékelni fogják az ilyen konzerveket. Ugyanakkor az ilyen csodálatos paradicsomok elkészítése nem nehezebb, mint a közönséges pácoltak.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 78,62 kcal/adag Adagok: 10 Főzés: 15 perc Hozzáadás. idő: 5 perc Használt: 1,85 g/0,35 g/17,20BefőzésPácolásÜresFalatozásVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 10 ADAGHOZ1,5 kg paradicsom 2 közepes alma 1 édes petrezselyem rózsaA páchoz:1,5 liter víz 1 evőkanál. l. só 5 evőkanál. l. cukor 1 tk 70%-os ecet esszencia Súly- és mértéktáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Készítsen egy háromliteres sterilizált tégelyt paradicsomnak és almának télen. Az almát szeletekre vágjuk, a magházát eltávolítjuk. A paprikát meghámozzuk a magokról, és csíkokra vágjuk.

2. lépés

Töltsük meg az üveget paradicsommal és almaszeletekkel. Az oldalára bors- és petrezselyemcsíkokat helyezünk. Töltse fel az üveget a tetejéig forrásban lévő vízzel, fedje le, és hagyja állni 5 percig.

3. lépés

Öntsük le a vizet az üvegből egy serpenyőbe, adjuk hozzá a cukrot, a sót és az ecet esszenciát, majd forraljuk fel. Öntsük a pácot egy üvegbe, és tekerjük fel a fedőt. Az edényt fordítsa fejjel lefelé, csomagolja be és hagyja teljesen kihűlni.

MEGJEGYZÉS A HOSTESSNÉZ

Ha azt szeretné, hogy a készítményben lévő alma nagyon puha legyen, akkor nem csak a magházától, hanem a héjától is meghámozhatja. Csak jó minőségű almát válasszon, horpadások és sérülések nélkül.

AMEGYÉB

Télre jobb, ha későn érő almákat veszünk paradicsomhoz almával. Pácolva jobban megőrzik ízüket. Ráadásul a húsuk sűrűbb, ami azt jelenti, hogy a pácolás során nem ázik el.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Népszámlálás 2024