Site icon Népszámlálás 2024

Édes pácolt paradicsom télre

Гастрономъ

A recepthez

A téli édes pácolt paradicsom jobban tetszik azoknak, akik szeretik az édes pácokat. Az üvegek különösen szépek lesznek, ha piros és sárga paradicsomot, valamint többszínű édes paprika csíkokat kombinálnak bennük.

Bonyolultság: könnyen Kalória: 121,35 kcal/adag Adagok: 1 Főzés: 20 perc Hozzáadás. idő: 5 perc Használt: 2,24 g/0,49 g/27,64FagyasztóBefőzésÜresFalatozásVegetáriánus: SzigorúanVegetarianizmusHOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZ1,5-2 kg paradicsom 1 pohár cukor 2 ek. l. só 2 tk 70%-os ecet esszencia 5 borsó szegfűbors 3 rügy szegfűszeg 1,5 liter víz Súly- és mérettáblázat FŐZÉSI RECEPTSoha el nem halványuló képernyőNyomja meg, hogy a képernyő bekapcsolva maradjon főzés közben. Amikor elhagyja az oldalt vagy letiltja a funkciót, a képernyő visszaáll a normál állapotba

1. lépés

Az édes pácolt paradicsom télre történő elkészítéséhez készítsen egy sterilizált háromliteres üveget. Öblítse le a paradicsomot hideg vízben. Helyezze a paradicsomot egy üvegbe. Adjunk hozzá szegfűszeget és szegfűborsot.

2. lépés

Forraljuk fel a vizet, és öntsük a paradicsomra. Hagyja állni 5 percig, majd engedje le a vizet a serpenyőbe. Újra felforraljuk, hozzáadjuk a sót, a cukrot és az ecetesszenciát.

3. lépés

Öntse a forró pácot az üvegbe, és azonnal zárja le az üveget sterilizált fedéllel. Fordítsa fejjel lefelé az edényt. Csomagolja be és hagyja teljesen kihűlni.

MEGJEGYZÉS A HOSTESSNÉZ

Hogy az édes ecetes paradicsom héja ne repedjen ki télre, villával szurkáljuk meg a gyümölcsöt, mielőtt üvegbe rakjuk. Ez általában a szár rögzítésének helyén történik.

AMEGYÉB

A paradicsom nagy mennyiségű A-vitamint tartalmaz, amely javítja a sejtek anyagcsere-folyamatait. Ez azt jelenti, hogy a paradicsomnak köszönhetően a szervezet anyagcseréje fokozódik.

Exit mobile version